Midvinterfesten

Fredagen den 8 feb 2019

När vintern är som kallast passar det att som skogsman/kvinna värma sina själar och sinnen med en fest!

Vi samlas på Stiftskansliet i Linköping fredagen den 8 februari. Var på plats kl 18.00 och hälsa på dina skogskumpaner för att därefter sitta ner och lyssna på skogskonsulent Sven-Owe Kymnedal som ska berätta om Skogsstyrelsens arbete med jämställdhet och mångfald. Vi kommer även själva få fundera över hur vi beter oss och bemöter andra människor. Sannolikt blir det en och annan aha-upplevelse och förhoppningsvis lite ökad insikt i vilka möjligheter/utmaningar vi står inför inom skogsbranschen.

Efter föreläsningen förflyttar vi oss, enligt gammal tradition, till Munkkällaren, där det vankas buffé och diverse mer eller mindre ädla drycker. Vi underhåller oss mellan tuggorna med tal, västvisor, upptåg och sannolikt ett kväde av klubbmästaren. Efter middagen blir det möjlighet till städad dans och vidare samkväm.

Vi är tacksamma för anmälan i god tid, dock senast tisdagen den 5 februari till Peter Roland via e-post peter.roland@holmen.com. Det går också bra att ringa/sms:a 0702-606212.

Priset är 400 kr per person. Lättöl/vatten ingår. Snaps, avec och övriga förfriskningar finns att köpa. Betala i förväg 400 kr/pers till klubbens postgirokonto 466719-2 så underlättas kassörens arbete. Passa också på att betala medlemsavgiften som är 120 kr för 2019/20.

VÄLKOMNA!

Peter Roland, Cristofer Wallentin, Roland Hultman, och Kristofer Vestergaard

 

PS. Ta gärna med vishäftet som kan laddas ner från hemsidan.

 ( Anmälningslistan finns under blog-menyn)